سلام. اگه با Telemedicine مشکلتان حل میشود، متن زیر را ملاحظه بفرمایید: کلینیک کلینیک ویرچوال ( آنلاین ) است بصورت Canada-wide و پزشکان فارسی زبان، با بیمار از طریق تماس صوتی-تصویری( بسته به شرایط بیمار ) ارتباط برقرار میکنند. هر آنچه لازم باشد ( دارو، آزمایش، رادیوگرافی، سونوگرافی یا …) انجام خواهد شد منتها: ۱-در وقت و زمان بیمار صرفه جویی میشود . ۲-رفت و آمد و ایاب و ذهاب حذف میشود. ۳- کلیه اطلاعات پزشکی بیمار برای دفعات بعدی ذخیره میگردد ( عین سیستم پزشکی فامیلی) ۴- . ۵- پرستارهای کلینیک(Registerd Nurse) ، کلیه follow up و پیگیری های مربوط به آزمایشات و دستورات صادر شده توسط پزشکان را جهت بالاتر بردن کیفیت درمان، بارها و بارها چک و بررسی میکنند و اگر نیاز باشد با آزمایشگاهها تماس میگیرند.( سرویس Post up بینظیر به بیماران) ۷- سرویس چت رومکلینیک بصورت 24/7 یا هفت روز هفته ( ۸ صبح تا ده شب) آماده پاسخگویی آنلاین و همچنین ارایه تماس بصورت تلفنی میباشد.
2021-08-31 12:58:00

Similar Question:

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

سلام دوستان ، لطفا اگر پزشک خانواده خوب در ونکور میشناسید که بیمار جدید قبول میکنه ، در پی وی به من اطلاع بدید ممنون میشم????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

اگر اپتومتری نیاز باشه بدون ریفر پزشک خانواده می تونید مراجعه کنید ولی اگر متخصص چشم پزشکی نیاز دارید دکتر خانواده باید ریفرال بفرسته.
2021-08-07 13:19:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی

با برای مشکل اگزما حتما باید متخصص پوست برامون دارو بنویسن یا به پزشک خانواده هم میتونیم مراجعه کنیم؟ و اینکه چنین مشکلاتی رو آنلاین ویزیت میکنن یا حتما باید مراجعه حضوری باشه؟ من بیمه توگو دارم ممنون
2021-08-28 16:29:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی

من اگر بخوام توسط پزشک خانواده ویزیت حضوری بشم به کجا میتونم مراجعه کنم که این کار سریع انجام بشه؟در واقع نیاز فوری به ویزیت پزشک دارم و نمیخوام تو اورژانس بیمارستان معطل بشم
2021-08-29 20:37:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی

اگر پزشک خانواده با توجه به مشکلات بیمار ، ازمایش داده باشن ولی بعد از دو ماه هنوز تماس نگرفته باشن با بیمار در صورتیکه خود بیمار جواب ازمایش رو در سایت دیده باشه و مشکلات جدی مثل کمبود شدید اهن و ویتامین دی مشخص باشه، باید چطور میشه با این پزشک بی توجه برخورد کرد؟
2021-09-12 13:55:00 #Montreal [پزشک خانواده] پزشکی

ما دنبال پزشک خانواده ایرانی هستیم امکانش هست کسی کمکمون کنه؟
2021-09-30 12:08:00 #Montreal [پزشک خانواده] پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 #Canada

سلام دوستان ، لطفا اگر پزشک خانواده خوب در ونکور میشناسید که بیمار جدید قبول میکنه ، در پی وی به من اطلاع بدید ممنون میشم????
2024-01-16 00:00:00 #Canada